Älskar dagar då man känner sig effektiv. Förut kunde jag dega bort mina lediga dagar och nu ställer jag klockan och försöker istället få ut så mycket som möjligt av dagen. 

Efter frukost imorse åkte jag till gymmet och körde ett tung benpass. Avslutade med 30 min i uppförsbacke på löpbandet. Direkt efter gick jag över till Thaien för att äta lunch med pappa. Satt och pratade en stund och bara umgicks. Sedan skjutsade jag hem honom och satte igång med att städa bilen. Dammsög och torkade av den invändigt, schamponerade in den och putsade alla rutorna. Höll på i 2 timmar och när jag var klar så glänste den haha. Kände mig lagom nöjd då vill jag lova. Ska ju sälja bilen snart så då ville jag göra allting klart med städningen när jag ändå var ledig och hade tid. 

Efter hoppade jag in i duschen och la mig på sängen en stund. Har hållt på i två dagar nu och kollat i kartboken, läst på om Kambodja och Vietnam och försökt (med hjälp av Emma) planera ut en rutt som vi ska ta efter vi har gjort klart Thailand. Tycker seriöst planeringen är så rolig, skulle kunna hålla på hela dagen om jag fick. Älskar att kolla på olika resebolag och läsa i forum om folks tips osv. Skulle ÄLSKA att jobba som typ skribent/journalist för en resetidning och få betalt för att upptäcka olika länder/städer. Drömjobb!

På kvällen blev det ost och kex, och nu ligger jag i sängen och inväntar att Paradise Hotel ska börja. Får se om jag orkar hålla mig vaken, för imorgon står klockan på 05.45 och kommer att göra fyra dagar i rad nu. Usch, hatar denna vecka då man behöver gå upp på morgonen. Jaja. Sov gott allesammans!

Heter Tjussefin på Snapchat, lägg gärna till mig så jag också kan börja följa lite nya Mystorys! 😄

Kommentera

Publiceras ej