Ligger i min säng all alone och tittar på Hannah Montana the Movie. Har sett den ett X antal gånger men hade ändå inget bättre för mig så det fick bli ännu en gång. Har sovit maximalt tio ordentliga timmar på tre dagar så min kropp mår inte så överdrivet bra känns det som. Hade dessutom vätskebrist idag, var hur törstig som helst och huvudet hängde inte med för fem öre. Ikväll blir iallafall en titta-på-film-i-min-ensamhet-kväll. Men en sån kan vara skön ibland också, så jag klagar då inte!

No expectations, no disappointments.

Är inne i stan med min syster, hon ska göra en sak och jag hänger med som "moraliskt stöd". Allt för att slippa Nynäs, även om vi bara är någon mil hemifrån.. Bättre än inget. Igår var kul till större delen, de var sköna människor där - pratglada människor - sen spårade allting ut efter ett någon gång (för min del alltså) och vid typ halv tre påbörjades en vandring hem, skit sur och sårad. Aja that's life, känner att jag faktiskt inte orkar bry mig just nu. Det är lov och jag vill inte spendera mitt lov genom att grubbla eller så.. Så aa, det får vara. Man lär sig någonting nytt varje dag, som tur är.
Hej på er!
Hoppas allt är fin fint osv osv, här är det typ som igår. Är förkyld och känner mig lite hängig men det stoppar mig inte från att festa ikväll. Jag har fan lov de är lika bra att ta vara på det och njuta, jag har inte tid att vara sjukis. Emma sov hos mig igår och hon somnade runt tolv snåret medans jag låg vaken till typ ett och vred mig. Kunde verkligen inte sova pga värmen och min snoriga näsa. Vaknade runt halv åtta och var jätte trött så jag gick och la mig i soffan för att titta på Disney Channel. Sedan kom Emma upp och vi gjorde oss iordning för att dra hem till henne.

Nu har vi ätit middag och jag har redan tagit två glas vin, så jag är förberedd. Får hoppas det här blir en bra kväll, men hur är det man säger: Det blir vad man gör det till? I vilket fall som så är det den kör jag på! Vi hörs.