Nu har jag återigen landat i Nynäshamn efter att ha var på resande fot igen, denna gång var det som sagt Turkiet, Marmaris som gällde. Har haft en toppen vecka med mina fina och träffat helt underbart härliga människor som det var sorgligt att säga hejdå till..

Vi har haft grymt väder varje dag, äckligt varmt och bara latat oss. Bargatan en kväll, annars hängde vi mest på hotellet eller med några i Entertainment Teamet (som jobbade som underhållare på hotellet) på kvällarna. Blev faktiskt en rätt sjuk vecka på många plan. Har helt gått emot mina egna principer eftersom jag i vanliga fall ogillar turkar (dem som bor i Turkiet) eftersom dem är så på och inte hajjar ett nej, men jag träffade en riktig tiopoängare där nere. Herregud är allt jag egentligen kan säga, finner liksom inte orden för honom.. Varför kan han inte bara bo i Sverige haha? Saknar honom redan, alltså att kolla på. Låg typ vid poolen och dregglade så illa att Jessica var tvungen att be mig stänga munnen...

Men ja nog om det, är i alla fall väldigt tacksam för denna vecka och jag saknar redan dem man lärde känna, hotellet och värmen. Men nu är man tillbaka i verkligheten, det känns när man sitter med ett papper framför sig och ska lära sig en dikt utantill tills imorgon. Suck! Måste dock sova snart, har sovit alldeles för lite de senaste dygnen.

Första skoldagen är avklarad, men vilken skitdag det var då. Det enda positiva var väl schemat möjligtvis. Nu är det bara 177 skoldagar kvar. Vill att dem ska vara bra, eftersom alla säger att sista året är det bästa, men å andra sidan så har jag haft en dålig magkänsla i flera dagar och den vart inte bättre efter idag. Får försöka ha en positiv inställning till det hela så ska det nog bli bra så småningom. 

Ska alldeles straxt åka hem till mamma för att dansa lite till Just Dance spelet och senare ikväll ska jag nog gå en promenad. Behöver röra på mig lite. Imorgon är det skola från 9 och sedan ska jag och Emma träffa Emma G som jag inte sett sedan Gotland. Mysigt!