..efter att ha sett den här videon har du fått mig att förstå att det faktiskt finns killar där ute som inte är svin. Bara det att dem är svåra att "finna". Om någon kille läser detta: Ta lärdom av den här ängeln, det skulle vara nyttigt för er! Det där är äkta kärlek, och att få uppleva en sådan stark känsla som han uppenbarligen gör till sin fru.. det ska jag få uppleva jag med. Det borde alla få göra.
"What are words if you really don't mean them when you say them?"

En riktig tankeställare, nu ska jag krypa ned och grubbla vidare.
Lär bli knackigt med sömn i natt, men jag måste verkligen få tänka nu.
Godnatt, ta hand om varandra. Älska, glömma och förlåta.

Har fan pluggat i tre timmar nu, är så jävla less på plugg så det finns inte!
Om jag inte fixar det där provet imorgon, då.. går jag fan inte till skolan mer.
Plus att mitt gymkort kommit men det är inte aktiverat förnst på måndag.. sug.
Och nu ringde mickis och störde mig mitt i mitt bloggande, fuck you alltså.

Aja handledarkursen är iallafall bokad så nu blir det snart att börja
övningsköra på riktigt. Någonting positivt iallafall.Hej "alla" läsare!
Hoppas eran dag har varit gladare än min. Har varit på riktigt underligt humör, ena stunden bra och i den andra mindre bra. Alltså var det inte riktigt min dag idag, men så kan det vara ibland. Fick i vilket fall som VG på min spanskaläxa så jag kan pusta ut. Hon får gärna sänka mig till VG i spanska, jag klarar fan inte av pressen att behålla ett MVG där när nationella i språk drar i gång. Hua.. rysningar i hela kroppen typ. Men jag ska stå ut med skiten tre år till..

Har läst igenom NO:n nu och ska väl göra det lite senare igen, när jag gått en prommis hem till pappa. Har ångest över att jag tryckte i mig lite godis idag, min lillasyster övertygade mig. Och ja, hon kan vara övertygande! Har liksom kommit en i en sån period man får ibland då man mår dåligt av att se sig själv i spegeln. Men förhoppningsvis kommer nog mitt gymkort imorgon eller i början på nästa vecka, ska nog klara mig tills dess. Så nu blir det en prommis till pappa och inget mer snask ikväll. Inte imorgon heller.. Strikt ska det bli!


Saknar det där håret, brunheten och mina gamla ögonfransar. Buhu.. ge mig sommar!