För 5 år sedan: Var jag snart 13 år gammal och året var 08. Vid den här tiden hade inget speciellt hänt i mitt liv, det som komma skall under detta år skedde inte förnst under sommaren. Umgicks mest med Emmav och även Mickis. Playahead tiderna höll på här. 


För tre år sedan
: Så skulle jag fylla femton. Det här var en rätt bra tid, tills slutet av mars då jag fick någon knäpp i skallen och kände mig kvävd. Umgicks mycket med mina vänner, gick i 8an så pressade mig själv ganska mycket med att få höga betyg. Undrar vart all den motivationen man hade då tog vägen?


För ett år sedan
: Så gick jag i första ring på gymnasiet. Våren närmade sig och jag umgicks en hel del med tjejerna i klassen då. Det var en period här där vi festade stört mycket, förstår inte hur jag hade råd men det gjorde vi verkligen. Red också fjordingarna här ihop med Emma. Låg efter en del i skolan för jag hade min period här där jag fick för mig att jag skulle göra saker som enbart skadade mig själv. 
 


För tre månader sedan:
 Så var det december och det var kanske inte en av de starkaste månaderna under 2012. Skolan började gå emot vinterlov så vi hade rätt mycket i den, och jag träffade någon som bara fick mig att känna att jag dög ibland. Så ska det inte vara, men ibland är man lite väl blind. Jag tror det var en rätt djup svacka för mig då allting under hela 2012 varit mer eller mindre dålig i kärleksvägen. Men mitt nyårslöfte var trots allt att inte låta någon göra så mot mig igen och jag tycker ändå jag lyckats rätt bra.
 


Igår
: Så var jag på Gillinge tillsammans med Emma, men det skrev jag ju om förut så det är rätt ointressant.
 

Imorgon: Är det fredag och jag har inga planer. Ska nog försöka ta mig en promenad om vädret tillåter och på kvällen kommer troligtvis Jessica hit så får vi se vad vi hittar på. Känner att jag måste komma ut och umgås med folk lite. 


Om ett år
: Går jag mitt absolut sista år på gymnasiet och har förhoppningsvis kommit på vad det är jag vill göra med mitt liv. Om inte så har jag förhoppningsvis en backup-plan. Och om allt går som det ska så har jag väl rätt bra betyg och känner mig redo för att lämna gymnasiet bakom mig. Sen vad som hänt runt omkring, kärleksmässigt och vänskapsmässigt det tänker jag inte spekulera i. Det blir ändå aldrig som man tänkt sig.


Osammanhängande (och extremt gammal) bild till texten. Men jag är så glad att jag har dig!