Klockan är 06.15 och jag ska snart cykla mot jobbet. Cykla så här tidigt, man blir ju glad. Måste - köpa - bil. Första gången jag jobba helg och dagpass på nya jobbet så jag sitter och öser i mig kaffe för att vara pigg och med i svängarna. Gick ändå och la mig halv elva igår men det hjälpte inte mot tröttheten. Ikväll är det ju festligheter i hamnen, bartömning pp Freja och så vidare så jag antar att det är där jag/vi kommer att befinna oss ett par timmar ikväll. Blir väl dock inte så länge eftersom det är jobb mellan 10-20.30 på DG imorgon. Sex dagars jobb i rad denna vecka och jag känner att jag troligtvis kommer att vara död imorgonkväll. Men man ska väl inte klaga antar jag.

Ha en trevlig lördag!"För alla de gånger då det känts som om hjärtat ska gå i tusen bitar. För alla de gånger man byggt upp ett hopp för att sedan få det raserat. För alla de gånger då en låt varit mer kapabel till att uttrrycka dina innersta känslor än ord. För alla de kvällar då du legat vaken och stirrat i taket med tusen tankar fladdrandes i huvudet. För alla de gånger då du varit ledsen utan att veta varför. För alla de gånger då du kännt att allting är meningslöst. För alla de gånger du känt dig ensam. För alla de gånger som du önskat att den där någon vore din. För alla gånger som du önskat att allting vore annorlunda. För alla gånger som du satt alla andras problem före dina egna. För alla dem gånger du stått där själv när det var du som behövde hjälp. För alla gånger du saknat någon så det gjort ont. För alla gånger du mist någon som står dig nära. För alla gånger du önskat att du var lycklig...

För alla gånger du insett att livet alltid kommer bestå av motgångar, men att det är det som är själva tjusningen. För alla gånger du förstått att det kommer solsken efter regn. För alla de gånger du skrattat så tårarna sprutat. För alla de gånger du fått uppleva sann kärlek eller vänskap. För alla de ögonblick som du aldrig glömmer. För alla de människor som hjälpt till att forma dig. För alla gånger du känt dig lycklig. För alla gånger du förstått, hur fett det är att leva."Såg Bad Neighbours igår kväll/natt med bland annat Zac Efron, Seth Rogen och Dave Franco. Skön rulle som inte kräver så mycket "fokus", lagom film när man inte kan somna men inte vill se något lite tyngre. Skrattade en hel del! Skulle utan tvekan rekommendera den.

Och seriöst, Zac Efron? Kom igen, dör lite inombords varje gång jag ser honom. Blev tvungen att se 17 again efter Bad Neighbours bara för att det är en av mina gamla favoritfilmer (och för att han är med i den haha). Jag kan inte låta bli att undra VARFÖR dessa snygga killar som Zac, Justin B eller typ Ian Somerhalder inte finns i svensk upplaga? Tror det är dags att ta mitt pick och pack och flytta från lilla landet lagom (eller lilla landet lagom utan alla dessa sexbomber)