Kan ej lägga upp bilder, det funkar bara ibland och med max två bilder. Jävla skit app.. MEN! Mitt rum känns fan som nytt iallafall, helt annorlunda och mycket öppnare ytor. Blev bra mycket trevligare och större. Skit bra ju! :D Imorgon har vi sovis ännu en gång till typ halv elva för att vi får göra fotouppgiften hemma och på torsdag börjar vi kvart i 10 så denna veckan har inte varit något att klaga på. Har dessutom inga överdrivet långa dagar heller för den delen, så som sagt, har inget att klaga på! Aja, bilderna kommer sen för appen suger ju...

Är så sjukt trött efter att ha hållt igång hela dagen igår och även idag. Längdskidorna tog musten ur mig. Åt en sallad på PH efter skolan med Conrad och Emma (tur man ska sätta igång gymkortet NU). Mamma och jag ska möblera om i mitt rum när dom ätit. Kanske kan visa sen om någon vill?!

Godnatt ca 2 två timmar eller så.

Vill bara börja med att få passa på att säga: att jag är glad. Har ni hört? Jag - Josefin Isabell Strandberg född den 11e mars 1995 är glad. Bekymmersfri. Fri från onda andar och vidriga människor som inte hör hemma i mitt liv. Det kanske bara är tillfälligt, en känsla som endast håller en dag, en vecka eller max någon månad.. men vet ni? Jag bryr mig inte. Varför ska man ödsla så förbannat mycket tid på att vara ledsen när det finns så mycket runt om en att vara glad över?! Åh blir så arg på mig själv, att jag tänkt efter extra noga varför jag är ledsen istället för att sätta ord på varför jag egentligen är glad. Vadfan, jag har tak över huvudet, skolan går bra, mina vänner är de absolut bästa jag har och min familj finns alltid där för mig. Och vad ser jag? Jo det negativa. Så dum! Näej, det kanske bara är tillfälligt och än sen då? Bättre att det är för nu än aldrig. Så nu ska jag ta tillvara på detta, starting already today. Ikväll. Är ni med mig eller?

Ska snart bege mig mot tåget för att umgås och sova ihop med mina fina vänner. Det är vad jag ska göra med mitt liv ikväll, imorgon har jag dessutom sovis till 10 så jag är inte BITTER. Nu ska jag fortsätta predika om hur underbart mitt liv är åh hur... nja skoja. Men lever och mår gör jag, de är huvudsaken. Tjingeling!