Ny vecka, nya tag. Eller något?
Idag har vart en av de sämre dagarna på länge. Jag är bara så trött på min kropp och det faktum att den bara jobbar mig mig hela tiden. Min magkatarr går inte över, kan inte äta grillat utan att få fruktansvärt ont. Kan inte äta fisk utan att få ont. Och sen så fort jag ätit något blir jag så uppsvälld att en av mina "kunder" igår - med andra ord - frågade om jag var gravid. Blev både paff och ledsen, inte pga att denne sa det - för det kunde ju inte den veta, utan för att det syns så mycket. Så nu får jag nog gå till läkaren och höra vad jag ska göra, för så här länge har det aldrig hållt i sig förut. Och då har jag ändå taggat ner på jobbet, ätit annorlunda och försökt att stressa ner totalt. 

Sen har jag fått något utbrott i min hy också, den är inte alls som den brukar och några morngnar nu har jag vaknat upp rödflammig. Känner mig äcklig överlag just nu, vilket gör att jag är trött och deppig och allmänt less på livet för tillfället. Nej usch för denna känsla. Hahaha snacka om positivt inlägg. Men mådde så bra så länge, både i kropp och knopp - så blir så ledsen att allt det här skulle komma nu när det börjar bli vår och man vill börja klä upp sig och kanske klä av sig lite - och så vill man knappt vistas ute för att man känner sig så äcklig i sin egen kropp. Hoppas det vänder snart och att min mage börjar sköta sig haha.

Utöver det händer inte mycket i livet. Jag jobbade hela helgen, tränade, bakade tog det lugnt och umgicks med familjen. En perfekt helg när man jobbar. Idag har jag vart ledig och hunnit med en hel dem. Har vart hos mormor och druckit kaffe, myst och pratat framtiden/kollat gamla bebisbilder och tränat på gymmet, ben och 30 min cardio. Och efter maten gick jag och Emma en lång promenad på 2 timmar runt Nynäs och pratade av oss. Det var så skönt, även om det blev lite kyligt på slutet. Så jag är rätt mör nu haha, men på ett bra sätt. Imorgon står klockan på 05.50 för att gå upp och jobba, så nu ska jag faktiskt sova. När vi hörs nästa gång lovar jag att komma med ett mer positivt inlägg.

Lite bilder från de närmsta dagarna, inte i inbördes ordning.
Tre dagars ledigt är nu över. Men vd välbehövligt det vart. Känner mig utvilad och har fått ordning på mina matvanor, tränat ordentligt och inte känt av den ständiga stressen att jag ska hinna med så mycket som möjligt på de dagar jag är ledig.

Nu är jag redo för att jobba fram till och med söndag igen. Så redo som man kan bli iallafall. Idag har jag hunnit med en hel del. Gått en powerwalk, tränat på gymmet, pratat ikapp en massa som har hänt med Matilda på Skype och organiserat i garderoben samt letat ut ett par sneakers till våren/sommaren. Nu ska det bara bli fredag och löning. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles straxt sova, sov inte allt för många timmar inatt så behöver varenda minut jag kan få! Godnatt, talk to you soon.

Samples från idag.
Ni vet när man letat efter något typ jätte länge och det inte finns någonstans? Jag har letat efter en läpppenna från Mac vid namn Soar (en av de pennor Kylie Jenner så berömt sägs använda). Och den har inte funnits någonstans/vart slut jämt. I USA, i Sverige och i London. Så när jag var nära på att ge upp och beställa den så såg jag den igår på en hylla i Täby galleria. Var tvungen att förklara för kassörskan inne på Kicks där hur lycklig jag var över att äntligen få äga den där förbannade pennan haha. Helt sjukt hur besatt jag blivit av att ha målade läppar, för ett halvt år sen kände jag mig knappt bekväm i rött läppstift och nu äger jag flera olika nyanser av läppstift/läpppennor. Älskar det!

Så nu känner jag mig rätt komplett för tillfället. Och min sminksamlingen börjar kännas ganska hyfsad, köpte med mig massor hem från USA och fick med mig en ny mascara från Benefit när vi var i London. Utöver det fyllde jag på min garderob lite med bland annat en brun (fake)skinnjacka som jag lite oväntat blev helt kär i. Samt ett par shorts och lite annat. Så nu fattas bara två par pjucks jag trånar efter sen är jag nöjd ett tag haha. Att man kan bli så glad av shopping.

Ursäkta min målning, jag bara slarvprovade lite. Älskar färgen, dödligt snygg.
Provade en byxdress igår som jag kollat på länge men bestämde mig för att avstå. Nu ångrar jag mig dock lite haha..