Sagt och gjort. Jag byter nu till Nouw, kommer aldrig radera denna blogg dock och kommer nog lägga in något inlägg här då och då bara så den inte försvinner. Från och med nu kan ni följa mig och resan på:

www.nouw.com/tjussefin
Funderar nu inför resan att byta bloggportal. Finns så mycket roligare bloggportaler än blogg.se och jag vill ändå försöka blogga lite under resans gång för både dem hemma och min egen skull. Och när jag tittar på min blogg via mobilen så tycker jag att den är såååååå trist.

Men. Jag har ändå haft denna blogg sedan 2008 typ. Känns ju så tråkigt att den kommer försvinna om jag är inaktiv här i ett par månader. Så jag är rätt kluven. För finns så mycket minnen på den här bloggen, många gånger har den hjälpt mig minnas vad jag gjorde en viss tidpunkt i livet. Och är väldigt tacksam för alla minnen som är bevarade här.

Men ändå. Blogg.se mobilversion är sjukt trist. Descisions, descisions..

Älskar denna vecka när jag får vara ledig två dagar på raken före en jobbhelg. Man hinner liksom koppla av och göra saker utan att behöva stressa för morgondagen då man ska upp tidigt. Behövs dessutom inte dubbelt i helgen så det blir ännu lugnare då jag bara ska jobba 15.30-22.00 fredag till söndag, istället för 07-22.

Idag har jag tränat och umgåtts med Emma och Mickis. Det är iprincip bara vad jag gjort och det känns som en alldeles lagom onsdag. Imorgon styr vi bilen mot Mall of Scandinavia för julklappsshopping och kanske något litet till mig själv hehe. Vi får se hur det blir. Hatar denna julstress, vill verkligen köpa julklappar som alla blir glada över men är seriöst så jäkla fantasilös så det finns inte.. Det blir vad det blir helt enkelt!