Sitter hemma hos Becca, har fetaste huvudvärken just nu..
Gårkvällen vart riktigt rolig, började med ridningen där jag fick Zelma och vart lite nervös först då jag vet att hon kan bli väldigt het i hoppningen och det är inte riktigt min grej. Men det gick över förväntan och hon gick som en klocka och i slutet av lektionen när vi travade av så var hon så sjukligt fin i formen och trampade under sig riktigt bra. Kunde inte låta bli att sitta och le! Fick skjuts hem till Becca där vi tjej åt middag som Fanny och Becca gjort. Super gott var det. Sen duschade vi och började fixa oss, och sen satte vi oss och började dricka. Vid nio ramlade det in folk och sen även lite mer folk och då var festen igång! Dansade och hade oss, sjöng, skrattade och alla var allmänt glada. Sen vid tre drog vi till SH för att äta pannkakor och sedan hem till Becca igen för att sova. Vaknade runt tio och var lagom pigg. Det enda tråkiga var att Matildas mobil försvann under natten, trist när sådant händer och så sjukt dålig stil av den som tog den. Uscha för sånt!

Jag, Irre, Becca och Emma åt på PH vid tre och sen så drog vi hem hit. Nu håller vi på att ladda om batterierna för ikväll då vi ska fira Emma lite smått. Får se hur detta slutar. Ni får ha det bra!


Hej!
Hann med ett inlägg idag ändå, jag och Sofie struntade i att gymma efter skolan. Var på tok för trött och kände/känner mig lite hängig. Sen så var jag hungrig också, men nu har jag fått i mig lite mat så får hoppas att magontet jag har just nu går över. Om någon timma ska jag bege mig hem emot mamma och sen upp till stallet för att ha hopplektion, på vem vet jag inte men det visar sig väl. Hoppas det går bra, var ju ett tag sen senast. Aja, vi hörs nog inte mer idag så ni får ha det bra!
Bjuder på en ocharmig bild på mig utan smink, orkade inte det idag. :)

 

Från temadagarna när vi var ute på vandring med klassen, kind of cosy faktiskt
En bild från i onsdags när Hubbe hade ett av sina guldmoments
Sofie på gymmet, as bra bildkvalité men hon hängde med full styrka i maskinen..
Mycket hästbilder men den undre är skön då det ser ut som dom tycker Emma är mongolid
Humorn kan vi ju inte klaga på iallafall, skrattade typ hela tiden genom denna konversation!