Sitter och har en nostalgitripp framför tvn med pappa. Morden i Sandhamn har ju startat igen och det ger mig så mycket tillbakablickar från sommaren där ute för ett år sen. Så mysig ö!

Kom från gymmet vid nio efter ett kort men intensivt konditionspass. 30 min på cykel på lagom tungt motstånd och sedan 15 minuters intervaller - också det på cykeln. Ville spy där ett tag haha, har ju noll kondition! Men det var det lilla det fick bli idag, var trött och kände bara för att cykla bort lite kalorier för mycket efter veckans andra middag från thaien haha. Svårt att ha ångest då det är såååå gott! 

Nu har jag helg, vilket är så förbannat skönt att jag skulle kunna skrika. Långhelg kan man nästan kalla det, är inte tillbaka på jobbet förnst på måndag igen. Imorgon ska jag träna, åka och shoppa lite med mamma (tror jag) och sedan ska vi tjejer troligtvis in till stan  och äta/dricka lite drinkar någonstans. Som det ser ut nu blir det nog ingen utgång, men det vet man aldrig!

Nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ned under täcket och glo film - bara för att jag kan!

Lika röd som spegeln
"This is a modern fairytale. No happy ending, no wind in our sail. 
But I can't imagine a life without theese breathless moments pulling me back.

The heart wants what it wants."

Jaha, då var det ny vecka igen. Efter en helg bestående av jobb och en tripp till Heron i lördags kväll för att se Hunger Games (för att sen inte komma i säng förnst sent) så kan man lugnt påstå att jag var otaggad på att gå upp imorse. Men dagen har rullat på bra och jag var hemma straxt efter tre!

Mitt humör idag har däremot vart en berg och-dalbana. Känner mig uppsvälld och äcklig, finnig och ful i håret. Inte den bästa kombinationen det vill säga haha. Livet är bara allmänt sugit idag. Kan säkert ha att göra med att det är den där veckan i månaden också just nu, men som tur är är snart deppiga november slut och december börjar. Vilket innebär julmusik, julbak och också - förhoppningsvis - lite julkänsla. Hoppas på att jag får vara ledig de dagar jag "begärt" ledigt i jul, men det kan man väl tycka då jag ställer upp och jobbar dag på både julafton, juldagen och nyår. Inte för att jag går lottlös därifrån då det kommer märkas en del på januari lönen isåfall. Men det är trots allt en månad kvar så mycket hinner hända så jag ska nog passa mig för att ropa hej redan. 

Nu ska jag hoppa in i duschen efter gymmet (vilket var det en av två bra saker med denna dag även om jag var omotiverad när jag gick dit). Imorgon är jag ledig och ska troligtvis ta en sväng till något köpcentrum för lite shopping, eftersom lönen kommit (vilket var det andra bra med denna dag haha).

Pretty much sums up this day