Alltså visst, jag somnade vid elva igår. Rätt tidigt för att vara mig, och då vaknar man ju såklart tidigare än vanligt. Men att först vakna vid halv 7 och känna sig pigg till att tvinga sig själv att somna om och vakna igen vid halv 9.. Det är fan löjligt! Vad sk jag göra vaken nu, ingen annan är vaken nu och det finna inget på tvn.

Enda positiva är att jag kikade ut genom fönstret och möttes av en skinande sol på baksidan. Hoppas det håller i sig hela dagen, det vore toppen isåfall! :D Är dock lite hungrig så jag ska nog tassa upp och äta något.

Är så himla trött. Vart nyss väckt av mamma när jag somnade ovanpå sängöverdraget. Hann dock bara sova i 10 minuter...

Det var en lugn dag i stallet idag och allting flöt på som det skulle. Otroligt skönt! Satt ute i solen med Emma och Marika en brastund och har fått färg i ansiktet. Det lönar sig med tålamod och äkta sol ;) Sen har det vart lite små kaotiskt med Valborg osv. men nu är det väl mer eller mindre löst och jag ska försöka tagga till. Ska dock, tro't eller ej, gå och lägga mig nu. Är som sagt viiidrigt trött och har en del att fxa med inför imorgon här hemma. Vi lär höras, men tills dess, ha det bäst!

Sitter i bilen påväg upp till stallet. Ser ut som sju svåra år, men inombords känner jag mig ändå rätt pigg! Aldrig pigg nog att jobba till sex, men jag tröstar mig med att det bara är två gånger kvar efter denna. Så otroligt skönt!

I övrigt känns det som om livet äntligen börjar klarna upp. Börjar få bukt med mig själv, och tar inte mig själv över någon gräns där jag inte klarar mig emotionellt. Det känns som om även fast jag har saker som fortfarande är lite jobbiga, så blir det bara bättre. En dag är allt lugnt igen, då har jag fått mig en viktig lärdom! :) vad djupt det blev såhär klockan 7 på morgonen, aja mycket tankar från igår och de tidigare dagarna.

Vi hörs!