Tjennaaaaaa...!
Sitter hemma hos Fridus och har precis lockat håret på mig själv. Varför kan man ju undra? Är så jäkla trött på mitt tråkiga, fula barr så jag ville göra något med det. Resultatet blev väl helt ok. Adam lär väl bli rätt glad antar jag, för det är dit jag ska bege mig alldeles straxt. Fast jag hade inget värmeskydd så nu lär det väl bli ännu mer slitet, ska köpa ett sådant imorgon tänkte jag. Juste Emma, nu har jag/vi köpt present till dig tills imorgon. Men du får inte veta vaaad... NA NA NA NA NA NA!

Haha usch kan inte vara seriös idag. Är på braigt humös bara för att det känns som om jag inte har några som helst bekymmer just nu. Praoen är fixad, inga läxor förnst efter lovet och dem är inte svåra och sist men inte minst: imorgon är det lov! Jag älskar det. WOHO! Men å andra sidan, vem fan älskar inte att vara ledig och bara få sova bort halva dagen och vakna upp och slippa stressa. Sedan går jag bara två veckor i skolan sen har jag prao så då blir det BYE BYE Svandammsskolan i två veckor och HELLO F...... Nu blev du nyfiken va?!

Tjoflöjt folket!
Kom ut ur duschen för ca 20 minuter sen. Tog en lång dusch. Hade varit ute på en promenix runt Ringvägen och efter det kan jag säga att jag var rejält frusen. Det är ta mig f*n inte varmt på kvällarna alltså, nej usch! Tog bara någon enstaka bild men det började skymma och det var dessutom aningens för kallt för att trycka på knappen för att knäppa en snygg bild. Lite besviken är jag väl, men det är sånt man får leva med! Kommer fler chanser. Har iallafall fixat min praoplats nu, och det är som en tyngd lyfts från mitt bröst. Även fast jag inte gjorde någonting sjäv inprincip, vilka räddare i nöden det finns!

Nu är jag så in i bängens trött så jag ska snart krypa ner under mitt mysiga lilla täcke och sms:a lite. Imorgon är det onsdag och sedan torsdag så jag går bara två dagar till i skolan sen är det lov. OOOOHYEAH!!


Äre OK om ni får nackspärr eller något? Orkar inte vända på bilderna. Deal with it.


Du är den som förstår mig bäst just nu & tvärtom. Det är inte lätt när det är svårt, men man får aldrig ge upp. Jag står precis bredvid dig genom varje svår del av ditt liv. Tvivla inte.