Det är helg, jag är ledig och när vaknar jag? Jo 07.30 och är klarvaken. Mitt jobb har gjort mig till en riktig pensionär. Går och lägger mig före alla andra i familjen och vaknar först. Ganska skönt ändå att vara vaken tidigt men finns ju inte så mycket att se på vid denna tid!

Idag är det iallafall lördag. Och min lillasyster Alva blir idag 11 år. Nu får tiden nog stå still ett par år för det går alldeles för fort! Hela 11 år? Tyvärr kommer jag inte kunna vara med och fira då jag ska iväg på halloweenfest och vi tjejer ska ses innan dess. Men har sagt åt mig själv att vara lite extra snäll mot henne idag i vilket fall haha.. 

Vilket onödigt stress det vart runt denna kommersiella högtid. Först skulle vi vara en grej, sen ångra vi oss och sedan ångra vi oss igen och nu har vi äntligen bestämt oss men vilken jäkla soppa. Ingen av oss kommer dock vara läskiga alls och jag hoppas att folk fattar vad vi ska vara men det vet man ju aldrig, samt att inte alla andra är superläskiga haha. Känner mig så fruktansvärt fånig. Men det blir säkert kul.

Nu ska jag dock väcka familjen och tänkte nog baka scones till Alvas födelsedag nu, så måste kliva upp och sätta igång! 

Vackraste bilden ❤️❤️