Postat av: Ida
Om: Konfirmerad och allt
Vaddå för objektiv?
Sv: Ett Tamaron AF70-300 mm F/4-5.6 som är köpt på Media Markt. Ett riktigt bra objektiv om man är mycket för att ta porträtt bilder, bilderna blir otroligt underbara. Har bara haft det i ett dygn men är redan störtkär i det!

Postat av: jag gillar dig...............
Om: Hope it gives you hell
hej nu är det så att jag såg dig och adam för någon dag sen i centrumm och jag undrar det ALA minna komppisar undrar,är ni T-S-M igen??????????????
SNELA SVARRRRRRRRRRRRRAAAAAAA!vore grymt thacksamm för jag elskar dig och din bloggisploggisnoggisloggis
Sv: Hej! Jag har hört att många går runt och undrar över hur vida vi är tillsammans igen eller inte och nu är det väl lika bra att jag får det klar gjort för dem flesta att så är det inte. Det låter så mesigt att säga det men "vi är bara vänner". Han är en av dem bästa personerna jag vet och det vore väldigt synd att förlora honom efter den här tiden, sjukligt synd. Så nej vi är inte tillsammans längre men vi umgås som vänner gör och det är väl inget fel med det? Även fast jag kan tänka mig att många inte tror att det är möjligt. Nu vet ni i alla fall hur det ligger till. Haha vilken seriös människa du verkar vara by the way, jag gillar det.
Tjabba tjena hallå!
Hoppas eran dag har varit bra? Min har varit helt okej, började med att fixa G/VG i musik och efter det så fick jag veta att jag sänkt mig från MVG till VG i spanska men det gör mig inget. Jag kommer igen i 9an! Resten av skoldagen gick väldigt fort, idrotten flöt på som vanligt när man han är en snygg idorttslärare. Han måste hänga med upp till Gröndal i 9an annars blir jag deprimerad! Sista lektionen hade jag NO prov som gick hyffsat bra, är inte så insatt i skolan längre! Nu sitter jag på nålar och längtar så in i tusan på att sjunga Summer Of '69 på skolavslutningen och sedan fira att det är sommarlov med mina vänner på kvällen. Klä upp sig snyggt och bara dansa gärnet. Jag är så taggad att det är läskigt!

Följde med stumpis hem efter skolan och åt där. Vi satt vid datan och pratade lite, allt mysigt med henne! Nu ska jag snart sätta på en film och mysa lite för mig själv, vet inte riktigt vilken det blir men det visar sig säkert. Vi hörs imorgon eller lite senare. Ha en bra kväll allihopa!
Du kommer alltid att vara en av mina allra närmaste, jag bevarar dig långt in i mitt hjärta och jag älskar dig från topp till tå. Du är en helt underbar person och världens härligaste och tokigaste brud. Jag är så glad att jag har dig i mitt liv för du är en väldigt viktig del utav det. Jag älskar dig Emma Andersson, mer än vad jag tror att du någonsin kommer att kunna förstå.