Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli halv fyra då syster hämtar upp mig hos mamma. Jag vet inte vad jag ger mig inpå genom att sätta mig i en kall jävla ishall, sitter redan nu med vinterjackan på mig och har ändå gåshud över hela jävla kroppen. Ni vet sån där gåshud som gör ont typ, eller hur man ska förklara. Uffe sa att det va fyllefrossa och det hoppas jag, orkar inte bli sjuk nu. Hoppas jag hittar värmen för annars kommer jag vara som en jävla isbit efter matchen. Ha det chill, hejdå!
Hej hörru nini.
Sitter och chillar galet i min säng och allting känns så jävla underbart och hela livet är helt fantastiskt at this point.. fast? Mår så jävla pissigt så det fan inte är sant, har aldrig varit så här bakis, förutom första fyllan men den räknas inte. Festen var typ bra till en början och alla went with the flow, som det ska vara. Snacka lite med obekanta ansikten och mer bekanta ansikten, alltid kul. Sen så började det spåra ur när någon ropade "polis" och sånt, och det blev kaos. Två tavlor ramlade ned och så låg det glas över hela hallgolvet och utanför stod polisen så alla greps typ av panik. Helt stört. Trampade rakt på en sån där glasbit men vart bara en skråma som tur var! Hittade iallafall mina grejer och lyckades smita förbi poliserna och så blev det som det blev.

Sen gick vi upp till bowlinghallen och stod där med en jävla massa folk, och sen blev det typ massa ändrade planer så vi hamnade ända borta vid Willys. God knows why men aja. Kom inramlandes vid tio i två och mamma var icke så glad så det vara bara att gå och lägga sig med smink och allt på, men hann byta om till sovkläder och sen däcka jag i sängen. Resten, kan vi utesluta för eran skull. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för hockey match och kalas för lilla Alva som fyller 6 år idag! Mitt hjärta börjar bli stor! :)

 
Trots allt var jag i vilket fall som nöjd med hur jag såg ut. Håret vart skit fint tack vare Lina!

Tjululu!
Hade förberett mig på en skit stressig dag men den är snarare tvärtom. Alldeles för seg.
Vaknade vid halv åtta imorse men somnade om och vaknade en timma senare som tur var! Satte mig och åt frukost med la familia och sedan hoppade jag in i duschen, usch ångrar att jag tvättade håret. Nu är det helt omöjligt att jobba med, absolut OMÖJLIGT. Och jag som ska locka håret, aja får väl se hur det går.

Lockade lillsysters hår inför kalaset idag och det vart jätte fint, synd bara att hon är så förbannat otacksam. Märks att hon fyller sex år imorgon.. sexårs-trots. Nu kommer snart hennes fem gäster som är precis i hennes ålder, ohdearlord. Tur att jag ska gå hemifrån om en timma, annars hade jag väl skjutit mig i skallen!