Hej!
Sitter just nu på båten på väg ut mot Sandhamn igen efter att ha vart hemma ett dygn för att bland annat kolla upp min tand och bara hälsa på familjen och vänner. Hann även med en snabb vistelse i Haninge Centrum för att köpa lite behövligheter. Nu är det bara denna vecka och nästa kvar och sedan är jag hemma igen. Jobbar dock inte så mycket i cafet denna vecka, utan endast imorgon, torsdag och lördag. Men denna vecka ska vi hinna med en och annan utgång med tanke på hur kort tid det faktiskt är kvar. Ska försöka njuta mer av tiden, och på fredag är jag ledig och familjen kommer ut och hälsar på så det ska bli mysigt!

Känns så skumt att inte vara hemma och missa allting som pågår där men på samma sätt är det otroligt skönt att få lite distans också. Så ja, det är både positivt och negativt. Men som sagt nu är det slutköret och det kommer antagligen att bli intensivt, men förhoppningsvis också kul. Nu ska jag läsa en bok i väntan på att båten går.

Vi hörs när vi hörs!

Har precis lagt mig i sängen efter att ha varit på jobbet sedan sju imorse. Har ite kunnat fokusera och känt mig i vägen för allt och alla eftersom jag har en dum jäkla visdomstand som gör så fruktansvärt ont nere i vänster underkäke. Kan knappt tugga mat och det känns som om jag har en molnande huvudvärk hela dagen. Inte hjälper värktabletter heller. Var inte långt från att jag bröt ihop, så bad om att få sluta för att kunna lägga mig ner och försöka sova bort smärtan en stund. Känner mig dum men hoppas att dem löser det bra utan mig. Inatt ska jag och Matilda jobba nattmaten mellan 01.30-03.30 och sen är vi faktiskt lediga imorgon! Tror vi båda behöver det, särskilt Matilda som slitit som ett djur de senaste dagarna. Ambitiösa människa,

Får se vad vi hittar på imorgon, vi snackade om att ta färjan in till Stockholm för att titta i affärer men jag vet inte om jag är så sugen på det när jag knappt kan fokusera på någonting annat än min tand haha. Det visar sig väl. Nu ska jag lägga mig och vila ett par timmar för att orka med natten och sedan ska vi nog äta middag.

Ps. Måste säga att min spanskalärare hade vart stolt över mig, gått upp av mig själv varje gång alarmet ringt de senaste dagarna. Idag stod alarmet på 06.00 och vem kom upp? Jo jag! Hehe ;-) Ds.