"..thinking about what we had. And I know it was hard, it was all that we knew.
Have you been drinking, to take all the pain away? I wish that I could give you what you deserve.
Cause nothing can ever, ever replace you. Nothing can make me feel like you do. You know there's no one, I can relate to. I
 know we won't find a love that's so true"

- Justin Bieber, Nothing like us.

 
Jag är inte världens största fan men jag hyser så mycket respekt för honom. Jag beundras över hur långt han har kommit på så några år och hur mycket han betyder för sina fans och tvärtom. Att en kille som egentligen inte haft någonting nu har hela världen framför hans fötter och med en sådan stor fanbas bakom sig. Det är svårt att inte ryckas med och gilla honom. För er som inte sett den här filmen/dokumentären så ge er själva 1,5 timma av ert liv. Det förtjänar den. Så mycket respekt till dig Justin, du är grym.

(Sätt på 720p och fullskärm så blir det mycket bättre!)

Har var helt mållös sedan igår. Den där människan förtjänar all den fortsatta framgång som ligger framför hans fötter. Helt underbar var konserten och vi stod så nära att vi kunde se varje ansiktsuttryck och så. Sjukt jävla bra platser. Skulle gärna gått idag igen, det hade så lätt vart värt det. Är ruskigt avis på alla som just nu får höra hans ljuva stämma och se honom. Stört vad snygg han är live, han är fan sexig haha. :-)

Dagen idag var däremot seg. Var hemma efter tolv någon gång och fick för lite sömn så kom sent till spanskan och hade glömt nycklarna hemma så jag kunde inte komma in i skåpet. Adde och jag åkte och hämtade mitt körkort och sen var jag ändå relativt aktiv på svenskan. Är dock inte ett dugg nöjd med mitt arbete men det känns som om det inte är min viktigaste prioritering. Efter skolan åkte jag, Matilda, Emma, Sofie och Adde till handen. Fick med mig två par byxor, ett par tights, trosor och ett linne. Behövdes definitivt nya byxor alltså! Nu ska jag dock plugga naturkunskap som jag har prov på imorgon, sen ska jag sova. Är trött som ett as och har massor av sömn att ta igen. Hörs när vi hörs!