Go' kväll på er.
Har ingen ork med något galet långt inlägg ikväll, jag håller på att somna med datan i knäet. Jag har slumrat till minst 4 gånger, vet inte varför - men är oerhört trött ikväll - och det stör mig. Men dagen har inte varit så speciell, det gamla vanliga mest. Kom hem runt 9 och nu sitter jag här och ska precis stänga av den här saken. Mina ögon behöver vila.. jag behöver mörkret just nu. Jag behöver mörkret sjukt mycket. Ensamheten, tankarna, allt blir så mycket tydligare när man är ensam. Vilken mardröm blir det nu? Vem kommer att lämna mig inatt? Vart kommer mina tankar att liggA? Men nu måste jag sova.. har ingen lust att somna med datorn i knäet som sagt. Godnatt och sov gott =)


Fick veta att jag tydligen snarkar nu för tiden och det kom som en chock?!
Jag som aldrig någonsin snarkar. Bara tar upp en hel säng när jag sover!

Hejhej!
Förlåt att jag inte skrivit på hela dagen men jag har knappt visat mig inomhus någonting. (1 timma hit eller dit). Ganska kul faktiskt, att vara helt oberoende av allt.. bara få njuta. Åka moppe = njuta. Vi har varit ute och kört på Torö och tillbaka.. fått se döden i vitögat - eller inte vi men en viss Marcus - och bara känt vinden i håret. Har det varit roligt? Hur kul som helst. Modig som jag var har jag både filmat och fotat, så nu har jag lite bilder att lägga in. Jag och Adam åt med mamma och dem på Rotundan och sen blev det moppeåkning + haning in the hamnen.. och nu sitter vi här och muppar oss. Sagan om Konungens återkomst spelas på 3an, vi ska väl kolla på den och äta lite godis. På en söndag jag vet?! Det kostar att ligga på topp men det får vi bortse ifrån! Good night =)


Lilla systers stora kärlek. Där har vi något gemensamt!


...Eller något haha!
Men iallafall jag Emma och Emma drar ut och åker moppe med grabbarna. Kanske tar lite kort eller filmar lite i farten. Hoppas bara på att mobilen inte svischar ur handen eller något för då är jag körd. Nej got 2 go nu, ni får ha det bra - för det ska jag ha!
Over 'n out.