Ligger här i sängen och funderar över hur jag ens ska kunna sova inatt. Är så upprymd och förväntansfull - men samtidigt nervös. Om jag känner så här nu så kan jag knappt bärga mig för hur natten till studenten kommer att kännas haha! Precis som med studentskivan så är det otroligt skönt att vi äntligen kan andas ut och njuta av mösspåtagningen och det faktum att det, trots mycket blod svett och tårar, blev även en mösspåtagning. Och att döma av det jag hört verkar det som det kommer dyka upp en hel del människor. Men det återstår såklart att se. 

Så imorgon ska vi sätta på oss mössorna, fotograferas, andas in och acceptera det faktum att det är 36 dagar kvar tills vi står där med mössorna på oss igen, för absolut sista gången. Det knyter sig i magen på mig bara av att skriva det. Och sedan ska vi fanemig fira! 

Gymnasiearbetet är inskickat, och imorgon så lämnas ett arbete i filosofin in (ska skriva lite på det nu så jag slipper skriva så mycket imorgon), sedan är det bara att ladda om för slutspurten. Muntligt i engelska på måndafg, opponering på gymnasiearbetet, en annan svenskauppgift, högtidstal, mediejournalistisk och även filmen, samt de sista två, eller om det var tre, delarna i religionen. Har säkert glömt något men av vad jag kan komma ihåg nu så ja, det är ungefär det. Det är bara att få det gjort. Ingen återvändo.

Gammal bild. En sådär tre år eller så. Tiden går så läskigt fort..