Ligger här i sängen och funderar över hur jag ens ska kunna sova inatt. Är så upprymd och förväntansfull - men samtidigt nervös. Om jag känner så här nu så kan jag knappt bärga mig för hur natten till studenten kommer att kännas haha! Precis som med studentskivan så är det otroligt skönt att vi äntligen kan andas ut och njuta av mösspåtagningen och det faktum att det, trots mycket blod svett och tårar, blev även en mösspåtagning. Och att döma av det jag hört verkar det som det kommer dyka upp en hel del människor. Men det återstår såklart att se. 

Så imorgon ska vi sätta på oss mössorna, fotograferas, andas in och acceptera det faktum att det är 36 dagar kvar tills vi står där med mössorna på oss igen, för absolut sista gången. Det knyter sig i magen på mig bara av att skriva det. Och sedan ska vi fanemig fira! 

Gymnasiearbetet är inskickat, och imorgon så lämnas ett arbete i filosofin in (ska skriva lite på det nu så jag slipper skriva så mycket imorgon), sedan är det bara att ladda om för slutspurten. Muntligt i engelska på måndafg, opponering på gymnasiearbetet, en annan svenskauppgift, högtidstal, mediejournalistisk och även filmen, samt de sista två, eller om det var tre, delarna i religionen. Har säkert glömt något men av vad jag kan komma ihåg nu så ja, det är ungefär det. Det är bara att få det gjort. Ingen återvändo.

Gammal bild. En sådär tre år eller så. Tiden går så läskigt fort..
Jag är nog världens värsta morgonmänniska. Kan försova mig fem dagar i veckan när det handlar om skola, har så svårt att gå upp på morgonen att det ibland känns läskigt att ha så lite kontroll över sin kropp när man är trött. Det är liksom fysiskt omöjligt för mig att gå upp i vissa fall.

Jag har alltid haft världens största komplex över mina lår, tycker dem är för stora, vill dock inte ha något massivt thigh gap (värsta idealet som finns) vill bara slippa att byxor går sönder för att de är för små runt låren men perfekta i midjan. Haha i-lands.

Jag har fortfarande ingen aning om va jag ska önska mig i studentpresent. Någon som har en idé?

Till hösten kommer jag att sluta rida. Bland annat för att jag ändå inte tänkt att satsa, och för att jag inte tänker kräva mina föräldrar på den summan pengar (kommer inte heller ha råd att betala själv). En del av mig kommer sakna det, en annan känner att det är lika bra.

Jag är världens mes när det gäller killar. Skulle aldrig få för mig att skriva först till en kille jag håller på och flirtar med. Jag vet inte varför men om jag gör det så får jag enorm ångest och ba: "I should'nt have done that" haha. Skit fånig.

Jag kan inte somna om tv:n är avstängd. Den måste vara på annars går det inte.

Jag önskar ibland att jag valt en annan linje och en annan skola, men jag är glad för de vänskaper som jag fått genom Nynäs Gymnasium. 
Spenderade gårdagen på en powerwalk med pappa samt balkonghäng hela eftermiddagen. Fick faktiskt lite färg, brände mig också på köpet.
 
Kvällen spenderades med Fanny och Sofie på thaien och sen hemma hos Fanny innan vi gick till Aya. Det var helt okej, har inte vart där på typ 3 månader så det var ju kul på så sätt. Men herregud kaoset efteråt. När allting stängde vart det kallabalik och jag blir så ledsen över att folk inte kan bete sig. Även folk man känner. På så sätt är det läskigt hur alkohol kan få folk att bara knäppa till, som en switchknapp. Hade iallafall största problemen med att komma innanför ytterdörren inatt haha, har tappat min nyckel och det märkte jag halvvägs hemma, och pappas mobil är knäpp så det går inte att ringa den och när jag kastade sten på fönstret så vaknade han inte. Så fick kliva in i en rosbuske och banka på mitt fönster och DÅ vaknade han haha.
 
Idag ska jag jobba på DG och efter det ska jag och Emma göra klart vårt gymnasiearbete. Vet inte hur det ska gå till eller hinnas med då vårt gymnasiearbete låg på stickan på mina nycklar och det var nästan det färdiga arbetet så ja. Känner för att gråta just nu. Blir ju inte bättre av att arbetet ska in imorgon.