Hej folket!
Hoppas allt är bra med er, för här är det inte direkt jätte bra. Har super ont i magen och mår illa, med andra ord.. jag har mensvärk haha! Säkert jätte intressant för er att veta meeen aja. Kom in för en liten stund sedan eftersom jag hjälpte mamma att skotta bort en massa snöslask och is från vår framsida. Skit jobbigt var det, men bra för mina taniga små armar att få jobba lite! Vaknade runt 8 imorse men somnade sedan om till kvart i 11 då jag vaknar av att Alva stampar runt på övervåningen, dvs. omöjligt att kunna sova/somna om. Bara att gå upp alltså. Nu ska jag göra mig iordning och sedan ska jag dra med till nya huset och hjälpa till att tapetsera, tror jag? Jätte kul start på lovet men det kommer att löna sig för jag kommer få en snygg fototapet i mitt rum som jag gillar grymt mycket. Längtar jätte mycket efter att flytta även fast det verkar som om det kommer dröja ett tag. Har tröttnat på det här stället. Och jag har ett litet rum som är en garderob så det får plats en massa nya kläder OCH skor!! Och det hoppas jag kommer införskaffas efter min birthday som är om bara 12 små dagar! Plus att jag får en egen balkong så jag kan smita ut om kvällarna hihi. Skämst åsido för er som inte fattar. Men vi lär väl ses lite senare antar jag, det är ju lov nu som tur är så man har massa tid! I love it. 

Hello people!
Hur är läget då? Här är det bara bra. Kom hem för ca en timma sedan från en långprommis med Frida och Danni. Känner mig helt jäkla slut, men då vet jag att jag kommer att sova väldigt gott ikväll. Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord och det var jäkligt kul. Hade satt på mig en rejäl hög med kläder och två par tjocka strumpor så jag frös inte ett dugg. Dessutom så brände man nog en och annan godis så mycket som vi gick runt utan att stanna. Eller jo, en gång för att gå in på konsum och köpa cola och hallonbåtar. Ja det där med att bänna onyttigheter kanske inte höll så bra för min del. Haha! Nej det där var väldigt mysigt så det får vi nog ta och göra om tycker jag iallafall jag?  

Nu måste jag läsa igenom min NO läxa som är tills imorgon. Har inte pluggat ett skit! Usch jag orkar inte med skolan, it sucks. Tur att det är lov om bara en skoldag till, jag behöver verkligen få komma bort från allt. Bara umgås med vänner och kunna få sova ut om dagarna istället för att behöva dra sig upp ur sängen klockan 7 5 dagar i rad och sedan sitta i skolan och bara lyssna med ett halvt öra. Nej tacka fan för att vi har lov då och då. Det behövs minst sagt. Men som jag sa, nu måste jag läsa igenom den där NO läxan så att den sitter någolunda bra och sedan måste jag sova. Är så sjukt trött så det finns inte.


Dagens outfit


Gårdagens outfit


Har suttit en evighet snart och försökt hitta en låt som sätter fingret på hur jag känner för dig. Men ingen är ens i  närheten, för det finns inga ord för den här känslan. Och trots att det om snart bara 3 dagar har gått 1 år och 7 månader sedan det blev vi, så känns det fortfarande i magen när du säger dem tre underbara orden varje flicka vill höra. Jag kan fortfarande känna pirret i magen när du kysser mig. När du håller om mig och jag får vara i din varma mysiga famn. Där jag känner att jag hör hemma, där jag är trygg. Och jag kan inte förstå hur en enda människa kan få en att må så jäkla bra. Du är som min bästa vän och min pojkvän i ett. Vi kan ligga i timmar och bara skratta åt hur töntiga vi kan vara när vi är med varandra, när vi är oss själva. Och det svider lite grann att säga det men ibland tror jag att du förstår mig bättre än vad jag själv gör. Eftersom jag inte kan beskriva hur jag känner för dig med endast en låttext så har jag tagit några citat ur en några av mina favorit låtar.


"Beacuse you live and breathe. Beacuse you make me believe in my self when nobody else could help."
"Some say love it is a hunger, an endless aching need. I say love it is a flower, and you it's only seed"
"Some people want it all but I don't want nothing at all. If it ain't you baby. If I ain't got you baby."
"A place to crash, I've got you. No need to ask, I've got you. I'm proud to say.. I've got you."
"When you look me in the eyes and tell me that you love me, everything's allright."
"You love me for who I am, like the stars hold the moon."
"Way up high or down low, I'll go wherever you will go."
"Some people wait a lifetime, for a moment like this."
"You got a piece of me, and honestly..
My life would suck without you"