En dag kvar till julafton och i skrivande stund har jag nyss kommit hem från att ha handlat de sista julklapparna. Äntligen. Nu ska jag bara slå in dem och sen kan jag slappna av. Har även hunnit med ett benpass på gymmet som jag var så slut efter att jag knappt kunde stå. Så nu kan jag ära julmat imorgon med extra gott samvete! Med andra ord har jag fått lite gjort idag, nu ska jag bara hinna bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och på juldagen, samt fixa sådant jag inte kommer hinna med på torsdag. Och så ska jag lägga mig tidigt så jag är utvilad tills jobbet imorgon.

Så än finns det lite kvar att göra denna dag. Men jag känner mig ändå rofylld och inte alls sådär julstressad. Fick ledigt på nyårsdagen också så jag behöver inte tänka på det något mer. Så nu ska jag bara jobba imorgon och på torsdag och sedan är jag ledig tills måndag och kan njuta ordentligt av mellandagarna innan nyår.

Tror inte vi hörs mer nu innan imorgon, med tanke på att när jag jobbat klart så åker jag direkt till min mormor och så lägger jag mig hyfsat tidigt på onsdag kväll så att jag inte har sömnbrist på juldagen. Med andra ord, GOD JUL på er!

Efter mycket prat - och extremt lite verkstad - så bokade jag och Emma idag flygbiljetterna till London nästa år. Det var så fruktansvärt bra pris just nu att vi helt enkelt inte kunde vänta längre, och kom undan billigare än jag tror vi skulle kunnat om vi bokat längre fram. Än är inte hotellet bokat, men jag håller ögon och öron på ett hotell i vår prisklass. Så nu längtar jag så mycket efter nästa år. 65 dagar kvar till Florida (helt gaaaalet) och sedan fyller jag 20 där borta och när jag kommer hem så drar jag och Emma till London efter hennes födelsedag. Ska bli så spännande att se London igen efter några år, tror det har mycket mer att erbjuda mig nu. På alla sätt och vis!

Utöver det så är jag nu ledig fram tills julafton då jag, som det ser ut nu, jobbar. Inte för att det gör mig något. Sedan jobbar jag troligtvis juldagen också och sen blir det också en sån där klassisk hemma-utgång med mina vänner. Så jag jobbar bara onsdag och torsdag denna vecka. Ska klämna in träning imorgon och på tisdag, plus att jag ska hinna med att slå in julklappar och bestämma kläder för juldagen. Men först, ska jag sova och vakna upp extremt utvilad för en gångs skull! Länge sedan sömn var så efterlängtad, och efter nästan 50 timmars jobb denna vecka så är jag fan värd detta! 


Skulle inte ha något emot att vakna med Austin Butler vid min sida. Damn you Vanessa Hudgens
Jag sa att jag var utvilad och redo för denna vecka i slutet på förra. Det får jag äta upp nu. Är helt slut och vill bara att dagen och morgondagen ska gå fort. Har dessutom inget roligt schema för den delen, så jag känner mig alldeles matt. Som tur är så är jag ledig måndag och tisdag nästa vecka, vilket är väl behövligt. 

Eftersom jag nästan bara jobbat denna vecka har jag inte heller så mycket roligt att dela med mig av. Har tränat, jobbat och sovit. Kollade finalen av PH hos Becca och åt tacos med tjejerna, höjdpunkten på den här veckan! Och så hade vi jullunch pp jobbet med alla kunder i måndags, men det kanske jag redan skrivit om haha. Minns inte ett dugg längre. 

Nu ska jag dock bege mig iväg på jobb igen, fick kasta om mitt schema så jag har min lunch (snarare frukost) nu, för att slippa stressa så jäkligt sen! En och en halv dag kvar, en och en halv dag kvar..