"'Cause when you call me baby, I know I'm not the only one"

 
Var ledig igår och är även ledig idag. Spenderade kvällen tillsammans med Sofie, Emma och Fanny. Drack vin och snackade en massa, samt avslutade kvällen med PH. Sen var alla väldigt trötta och ville hem, inte så konstigt med tanke på att det bara var måndag. Vaknade redan vid nio imorse, vilket är bra för då kan jag somna lite tidigare ikväll som jag ska upp och jobba imorgonbitti. Två lediga dagar försvinner fort.. 

Ska försöka tvinga med mamma till Haninge eller något för jag är lite shoppingsugen men vill inte åka själv. Vi får väl se. Eller så tar jag en powerwalk, har lite träningsvärk sedan gårdagens gång haha. Illa vad otränad jag är.



Klockan är straxt efter sex och jag klev nyss upp, har haft massor svårigheter med att sova inatt. Drömt mardrömmar om att jag störtar i ett flygplan och dör, har vaknat stup i kvarten och trott att jag försovit och massor av annat. Kunde inte somna heller för låg bara och tänkte på dagens schema så blev helt snurrig i huvudet. Så man kan knappast kalla mig utvilad. Och då jobbade jag ändå kväll igår så var inte hemma förnst kvart över tio på kvällen..

Hela helgen ser likadan ut, jobb idag och jobb imorgon. Sex dagar denna vecka, så jag är glad att jag är ledig fram tills onsdag sen och dessutom är ledig nästa helg för det behöver jag. Planerar att åka in och spendera lite lön på bland annat ett par nya stövlar och en kappa, men vi får väl se. Prio ett är en ny telefon. Nu ska jag dricka kaffe, klä på mig och sen ska jag bege mig mot jobbet! Ha en bra lördag.

Fick en ny hårfärg i torsdag, är jätte nöjd. Syns dock inte så bra men det är en kall ombre.