Januari - Hälsade 2012 välkommen tillsammans med mina vänner. Tacosmiddag hos mig, därefter till en lokalfest där man betalade 80 kronor för att bli utkastade av polisen efter typ 40 minuter. Slutade med en kväll på SH med massor av roligt folk. Riktigt rolig kväll. Gjorde bort mig lite och hade världens sämsta samvete hela månaden nästan. Satt uppe hela natten och kollade JVM som Sverige vann, riktigt härligt natt! Började även kolla på Vampire Diaries här, något jag inte ångrar. Annars gick jag mest i skolan, blev som tightast med alla tjejer här också genom att en person visade sig vara ännu mer knäpp än vad jag redan visste. Inte mig emot nu, har världens bästa vänner och det är mycket tack vare den här personen som vi blev så pass tighta. Vi fick även Tussen och Frasse under januari månad. Gick på en och annan fest också.

Februari - Det var rätt spänd stämning i skolan och en hel del bråk (dock inte mellan oss tjejer) pga. en massa lögner som cirkulerade runt. Höll mig utanför det dock. Jag och Emma stalljobbade på årets absolut kallaste dag, och allting kaosade totalt. Har aldrig velat lägga mig ner och dö mer än då, men vi tog oss igenom det väldigt bra och fick massor av beröm efteråt. Åkte långfärdsskidor med klassen på en idrottslektion, har aldrig skrattat så mycket. Spenderade alla hjärtans-dag tillsammans med Fanny och Emma och en massa godsaker. Deppade lite och hade ångest över skolan. Hade influensan också så låg hemma nästan en hel vecka och plågades.

Mars - Var på Avicii, en riktigt grym kväll. Vi hade dock en väldig tur att vi flyttade innan plattan ramlade ner rakt framför våra ansikten. Därefter drog vi på fest på SH men av vad jag kan komma ihåg var den riktigt dålig efter att ha haft ett nyktert party i Globen. Red en del på fjordingarna och den 11 mars fyllde jag 17. Vi firade mig hos pappa och det vart en rätt bra kväll. Jag har fina vänner som sagt! Fick också mitt gymkort på F&S i födelsedagspresent och kom igång lite med träningen igen. Det började bli varmare ute och Fanny, Rebecca, jag, Matilda och Sofie åkte in och kollade Hungerspelen på bio i stan. Sista helgen i mars hade vi världens roligaste två kvällar där vi festade hos Becca både fredag och lördag. Natten till söndagen fyllde Emma år så vi sjöng för henne vid 12-slaget. 


April - Firade som sagt Emma, hade också en hel del i skolan här så var rätt så skoltrött. Hade noll motivation och försov mig en hel del. Prövad eunder några veckors tid på LCHF tillsammans med min mamma, men det var inte riktigt min grej. Min kusin Jessica kom på besök och vi var på en "chillfest" på SH som var riktigt kul. Var även på en annan fest på SH denna månad, med mer folk, den var däremot inte alls lika rolig. Hade muntliga i svenska som jag var jättenervös över, men som gick över förväntan. Började älska att rida på stjärnan (Tuti) och kände att ridningen började gå bättre. Adde och Oskar var med mig och Emma ut till fjordningarna och fick testa att rida, tusan vad jag skrattade. 


Maj - Firade valborg tillsammans med Rebecca. Vi var överallt och det slutade i Nynäs på ett helt oväntat ställe. Hade lite ångest efter det men nu i efterhand kan jag bara skratta åt det. Det började bli varmare och Hubert (ena fjordingen) kändes mer sammarbetsvillig än någonsin. Skolan började lida mot sitt slut och vi hade överraskningsfest för Rebecca hos Matilda med massor av folk. Rätt lyckad och kul kväll, åtminstone för min del. Kollade på viashowen, inte för att den var bra men för att det blivit lite av en tradition. Hade en frågestund när jag svarade på alla frågor i två videoinlägg, tog mig ca. 30 omtagningar innan jag kunde vara "lite" seriös. Fick IG i matte också haha.

 
Juni - Skolan slutade, det vart lite missöden under studenten som kaosade. Slutade med ett rätt mysigt men oväntat sovsällskap. Jag och Emma åkte till Gotland och firade Jessicas student tillsammans med henne och massa andra studenter på Gutekällaren. Fruktansvärt härliga och roliga dagar som behövdes innan jobbet drog igång. Var också lite hurtig men det rann ut i sanden när jobbet väl började. Satt och avundades alla som var på Summerburst hemma i soffan framför SVT's livesändning. Firade midsommar hos Oskar tillsammans med en massa folk, dricka och roliga leker. Jag och mitt lag vann och det var en riktigt härlig och perfekt kväll, tills det att vi drog till Nynäs och allting vart tråkigt. Magaluf närmade sig med stormsteg.