Tänkte bara berätta att jag, eller vi, lever. Även fast båtresan var rätt hemsk och guppig och en av oss blev riktigt dålig. Nämner inga namn haha.. ;)

Vi var framme vid Fannys hus vid ungefär fyra och då gjorde vi "middag" och kollade på HP. Sen spelade vi kort och därefter testade vi min sminkning jag ska ha på lördag. Blev svinbra! Sen började vi glo på Signs, slutade med att bara jag och Becca kollade. Sen gick vi och la oss. Imorse väckte äckelungarna mig och så åt vi frukost och drack kaffe. Skit mysigt! Nu har vi kollat på HP och fången från Azkaban och efter den ska jag och Fanny ta en promenix/kanske springa. Får se vad latmasken orkar!

Ikväll kommer Matilda och Sofie hit så då är hela wolfpacket/crewet/gänget samlat. Så då tänkte vi äta tacos och bara mysa. Får se när vi hörs igen, ha det toppen!

Hej! Idag var en ganska fullspäckad dag. Var tvungen att vara barnvakt åt lillasyster i några timmar så hon fick tyvärr hänga med på stan och se sin födelsedagspresent. Men å andra sidan är det ju på ett sätt bra för då fårhon vad hon vill ha. Sen åt vi + Emma Subway och därefter tog vi bussen till Via och gick upp mot Ica. Fixade lite och köpte grejer till Halloween (stavas det med två l?). Mamma hämtade upp oss där och så åkte vi till Coop där jag köpte ballonger och lite sånt. 

Sen hem till pappa, hämta grejer som ska packas ner ikväll och så köra han och jag hem Emma. Nu är jag här hemma hos mamma. Har tröstätit lite B&J glass och försöker även trösta mig med att jag slipper vara hemma i hela 4 dagar. Och när jag kommer hem är det bara att tagga om för en, förhoppningsvis, skit kul lördag. Men det tror jag nog. Så nu ska jag iallafall packa ner det sista och glo i väggen tills John Blund bestämmer sig för att besöka mig. Det brukar ta minst 7 timmar tills dess så jag lär få vänta länge. Nu vet jag dock inte hur mycket vi kommer höras nu under dessa dagar så jag föreslår att ni kollar min Instagram (tjussefin) om ni vill ha bättre uppdatering. Men vi kanske ses här, annars får ni ha det bra. Det ska jag ha!

Dagar och stunder i livet när allting var bra, varför kan det inte vara så lite oftare?
Glömde nästan någonting roligt. Uffe har fixat så att vi får hyra hans gamla chefs stuga uppe i Åre under påsklovet. Så mellan 31/3 - 7/4 så är vi i Åre ett ganska stort gäng, plus Emma då. Och det bästa är att min finaste underbara vän fyller hela arton den 1/4 så det innebär att vi kommer fira hennes dag med skidåkning, bärs och afterski på kvällen. Det kan fan inte bli mycket härligare än så. Åre är som ett andra hem i mina ögon och jag längtar som en tok tills vi befinner oss där. När vi åker upp var det lite mer än tre år sedan jag och Emma tillsammans var där sist, och den här gången är vi 18. Har så jäkla mycket att se fram emot nu när jag tänker efter. Och det är så jag måste försöka hålla fast vid varje gång jag känner mig nere. Särskilt nu när tiden går så fort, vill inte missa någonting egentligen.
 
2013 kommer nog att bli ett riktigt jävla bra år, det tror jag på!

2 ½ år sedan nu, hahaha minns när vi tog dem här bilderna. #throwbacksunday