Hej på er!
Vaknade redan vid nio snåret och gick upp runt tio, sedan vid elva kom mickis hit och gjorde mig sällskap. Hon lånade en tröja av mig och sedan satt vi ute i solen (som nu har försvunnit? :( ) och åt mackor och chillade lite. Sen satt vi och taggade till spelet Bubbletroubble på internet, vilket liv haha. Hon drog runt halv ett för att jag skulle kunna hoppa in i duschen och dona lite. Ska packa kläder och måla naglarna för första gången på hur länge som helst. Jag gör aldrig det längre! Sedan kommer Emma och hämtar mig och så ska vi handla och vid tre kommer lite tjejer hem till Emma så ska vi grilla, dricka och äta efterrätt. Sedan vidare på äventyr, hoppas på en grym dag och kväll. Men det blir väl vad man gör det? Fjortishelg eller inte, jag har tänkt att ha lite kul ikväll! Njuta och vara glad, finns inget annat alternativ.. åtminstone inte denna dag. Så jag avrundar här. Ha en super (hehe) bra valborg!

Ibland undrar jag om jag är helt efterbliven, och idag vart det nog bekräftat. Antingen måste jag ha drömt det eller hittat på det i min hjärna men jag trodde vi hade teori idag. Så Emma och jag kommer upp till stallet och jag är inte det minsta ridklädd och så får vi veta att vi visst ska rida. Men då hade dem andra redan gått in i ridhuset så de kändes lite ovärt. Skulle ändå inte hinna rida något. Dum i huvudet är jag.. Men nu ska jag gå och fixa lite saker och sen hem till Emma en stund. Tror nog inte vi hörs mer idag faktiskt.

Fan vad jag älskar att det är fredag!
Den här dagen har gått riktigt fort. Började med att jag tog sovmorgon sen hämtade Emma mig och då hade vi endast en mattelektion innan lunchen och sedan lunch i nästan två timmar eftersom vi inte hade någon engelska (vi skulle på konsert). Så vi drog hem till Emma och chillade där och åt sedan drog vi till kulturskolan på konsert vid tolv. Efter det tillbaka till skolan ha en lektion där vi labbade helt själva så det gick fort (och bra också?!). Nu är jag hemma och ska testa min klädsel inför imorgon, vill bara lalla runt i den där klänningen hela dagarna. I love it! Sen kommer Emma och hämtar mig och då drar vi till stallet för att ha teori. Ikväll blir nog en lugn kväll, men det är skönt det med! Ha en nice fredag peeps.
Dagens "look", Emma och jag på matten (alltid lika seriösa), och en suddig jossan..