Hej!
Passar på att blogga nu när jag ändå står framför datorn. Jag och Emma väntar på dom andra brudarna som ska komma hit när som, vi ska dricka och umgås lite allihopa. Det var ett tag sen sist så det kommer bli roligt! Sen vet jag inte vart kvällen bär oss. Det visar sig väl senare antar jag.

Kvällen igår vart inte som planerat men det är sånt som händer, that's life liksom. Får försöka göra det snäppet roligare idag! Ni får ha en bra kväll så hörs vi när vi hörs. Bloggappen funkar ju ännu inte liksom....
Godmorgon!
Sitteroch försöker hitta nyaste säsongen av Awkward, första avsnittet hade premiär i USA igår så självklart måste jag se det nu. Har väntat typ forever på denna serie!

Fick inte allt för mycket sömn inatt då en av våra katter försvann och vägrade komma in när vi ropade på honom vid elva snåret. Så paniken växte och jag och Emma gick runt och ropade runt hela kvarteret i en timma efter honom. Sedan när allt kändes som hopplöst så gick vi ut med ficklampor och hinner bara gå tio meter innan han kommer gående mot oss. Mitt hjärta slog frivolter, bokstavligen. Dom får nämligen inte vara ute om nätterna (efter vad som hände sudden under en natt) så jag befarade det värsta när han inte kom när vi ropade. Men han är återfunnen och nu är han ute på nya äventyr. Lika bra!
Sitter hemma hos pappa för tillfället.
Ska hjälpa honom med lite saker nu medans han är borta, usch saknar honom redan.. 

Har varit hos mormor över kvällen, hon kom och hämtade mig på jobbet när jag slutade och då åkte vi ned till centrum för att jag skulle köpa nya svarta jeans (mina favoriter gick sönder på midsommar.. inte ens 3 månader vart dom!!) och så köpte jag en blus jag spanat in länge på Lindex. Svin fin! Sen gick vi på konsum och sen åkte vi hem. Plockade smultron och jordgubabr och lagade mat, hon är verkligen världens bästa mormor. Får alltid lika dåligt samvete att jag inte hälsar på oftare. Måste skärpa till mig.. En av mina största inspirationer är hon, alltid lika godhjärtad och glad. Enkel att prata med också. Blir alldeles varm i kroppen bara när jag tänker på henne, man kan inte ha en bättre mormor än så. Kärlek!

Men aja, nu har jag icke tid att sitta här längre. Måste hem till mami och ge katterna mat och fixa lite. Imorgon blir det förhoppningsvis krök/grill och roliga lekar med lite härligt folk, längtar som tusan efter helg! Bara 3 veckor kvar nu sen har jag två veckors ledighet då jag bara ska NJUTA! Sen tillbaka för att jobba två veckor och därefter börjar skolan, inte mycket till lov för mig inte. Men jag kämpar på in i det sista, det lönar sig i slutändan - bokstavligen! :)

Eftersom det vart lite bildsnålt nu på sistone så får ni två från Midsommar.