Utbildninsveckan på DG är över och jag har trivts väldigt bra. Känner mig allt mer säker på bokningen och känner skräckblandad förtjusning över den dagen jag kommer få prova på att boka min första riktiga kund. Kommer under de kommande veckorna att gå ner och sitta med och lyssna osv på bokningar för att sedan använda det när jag själv ska jobba. Nästa vecka blir det två gånger och veckorna efter det en gång. Spännande! 

Men det är inte slut med jobb för min del. Imorgon ska jag åka med Sofie och Matilda till båtmässan i Älvsjö för att jobba lite. Ska bli roligt faktiskt, har ändå inget bättre för mig och det är aldrig fel med lite extra pengar i fickan. Särskilt nu i studenttider då man är extra fattig. Ska med andra ord straxt sova eftersom vi ska åka lite efter åtta imorgonbitti. Ingen vila-upp-sig vecka eller helg för min del, men jag lär inte klaga när pengarna kommer in på kontot.

Juste! Ska passa på att säga grattis till min babe som om en timma (svensk tid) fyller 20 år. Hade du bott i Sverige hade du fått både dricka och köpa din egen sprit nu! Grattis the one and only, JB!

Godmorgon!
Sitter och dricker kaffe (vilket jag gör typ hela tiden nu för tiden), ska alldeles straxt gå och byta om för att cykla till jobbet. Ja ni hörde rätt, jag ska cykla. Jag hatar att cykla när det inte är sommar..

Gårdagen var lugn. Mitten av veckan så kan säga att jag var sjukt trött när jag klev upp. Gick halva dagen innan jag kom på fötterna igen och kände mig "med i matchen". Vi fick lära oss lite mer om företaget och så lite svårare bokningar. Älskar att göra bokningar, tycker det är skit kul haha! 

Drog hem, kollade Pretty Little Liars som vanligt på onsdagar och åt middag. Vid typ åtta, då jag borde vart helt färdig, fick jag för mig att jag skulle till gymmet. Fast jag lovat mig själv att ta det lugnt och gå och lägga mig nio. Sagt och gjort, tog bilen till gymmet. Cyklade ett intervallpass, körde mage och avslutade med tabataintervaller på löpbandet. Sprang bara sju minuter, men hade inte gymmet stängt då hade jag kunnat springa mycket längre. Energin tog liksom aldrig slut??

Nu måste jag dock snabba på, två dagar kvar på utbildningen för denna gång. Ska bli spännande att se vad vi har kvar att lära!Undrar varför jag aldrig lägger mig tidigare. Så mysigt att bara ligga i sängen och invänta sömnen. För min del, som är en nattuggla, tar det dock halva natten. Men ändå! 

Så idag var första dagen på utbildningen. Spännande och nervöst. Tiden rullade förbi fort och innan man visste ordet av så hade en del satt sig och halva dagen gått. Visst det är ännu VÄLDIGT mycket kvar att lära och jag kan bara ana hur svårt det lär vara, men jag tycker än så länge det här verkar superkul! Klockan fyra var det slut för dagen, och jag kan säga att efter all info var jag tröttare än tröttast. Grinig också eftersom min visdomstand bråkar igen, den börjar alltid göra ont när jag ska göra något..

På kvällen nu var jag och Emma på gymmet. Vi båda var egentligen alldeles för trötta och omotiverade, men det gick ändå bra och jag var bra jävla slut efteråt. Så det känns alltid lika härligt efteråt. Älskar att träna på kvällarna, blir samma visa imorgon om ingenting annat dyker upp! Nu ska jag läsa igenom "läxan" vi fick idag och sen ska jag sussa. Imorgon blir en lång dag eftersom jag ska knalla ner till hamnen då ingen buss passar.. Men det är nyttigt med motion. Eller nått haha.

Gjorde en cappuccino idag, och när jag skummat mjölken formade den sig som en smilies. Kan inte låta bli att le åt den här bilden, den ser så söt ut haha!