Ligger i skrivande stund nergosad och alldeles färdig i min säng. Har hunnit med så mycket idag att jag känner mig helt slut, men det är på ett positivt sätt.

Jobbade mellan 7-12 och sen skulle jag till läkaren. Efter det fikade jag och Emma, hann med systemet, presentshopping, Kicks, årets första mjukglass i hamnen, en runda på nyöppnade Ica Maxi, stallet för att se Alva rida och sist också ett svettigt benpass på gymmet. Damn it we are good haha. Solen har lyst på oss också så det finns egentligen ingenting med denna dag att klaga på. 

Imorgon är det jobb och sen tänker jag - precis som många andra - tacka för mig och ta helg. Planerna för denna helg är än så länge att fira Becca på lördag, och om vädret tillåter och om vi känner för det så åker jag och Emma in till grönan imorgon för lite konsert (Mums-Måns hehe) och kanske någon öl. Bara för att göra någonting annorlunda. Vi får väl se. Har fått någon flipp att jag måste ta tillvara på all tid då jag är off från jobbet, kan knappt sitta still längre.