Utbildninsveckan på DG är över och jag har trivts väldigt bra. Känner mig allt mer säker på bokningen och känner skräckblandad förtjusning över den dagen jag kommer få prova på att boka min första riktiga kund. Kommer under de kommande veckorna att gå ner och sitta med och lyssna osv på bokningar för att sedan använda det när jag själv ska jobba. Nästa vecka blir det två gånger och veckorna efter det en gång. Spännande! 

Men det är inte slut med jobb för min del. Imorgon ska jag åka med Sofie och Matilda till båtmässan i Älvsjö för att jobba lite. Ska bli roligt faktiskt, har ändå inget bättre för mig och det är aldrig fel med lite extra pengar i fickan. Särskilt nu i studenttider då man är extra fattig. Ska med andra ord straxt sova eftersom vi ska åka lite efter åtta imorgonbitti. Ingen vila-upp-sig vecka eller helg för min del, men jag lär inte klaga när pengarna kommer in på kontot.

Juste! Ska passa på att säga grattis till min babe som om en timma (svensk tid) fyller 20 år. Hade du bott i Sverige hade du fått både dricka och köpa din egen sprit nu! Grattis the one and only, JB!