Postat av: Ida
Om: Konfirmerad och allt
Vaddå för objektiv?
Sv: Ett Tamaron AF70-300 mm F/4-5.6 som är köpt på Media Markt. Ett riktigt bra objektiv om man är mycket för att ta porträtt bilder, bilderna blir otroligt underbara. Har bara haft det i ett dygn men är redan störtkär i det!

Postat av: jag gillar dig...............
Om: Hope it gives you hell
hej nu är det så att jag såg dig och adam för någon dag sen i centrumm och jag undrar det ALA minna komppisar undrar,är ni T-S-M igen??????????????
SNELA SVARRRRRRRRRRRRRAAAAAAA!vore grymt thacksamm för jag elskar dig och din bloggisploggisnoggisloggis
Sv: Hej! Jag har hört att många går runt och undrar över hur vida vi är tillsammans igen eller inte och nu är det väl lika bra att jag får det klar gjort för dem flesta att så är det inte. Det låter så mesigt att säga det men "vi är bara vänner". Han är en av dem bästa personerna jag vet och det vore väldigt synd att förlora honom efter den här tiden, sjukligt synd. Så nej vi är inte tillsammans längre men vi umgås som vänner gör och det är väl inget fel med det? Även fast jag kan tänka mig att många inte tror att det är möjligt. Nu vet ni i alla fall hur det ligger till. Haha vilken seriös människa du verkar vara by the way, jag gillar det.