Jag är jätte ledsen för all depphysteri i min blogg just nu. Men jag tror ni har en aning om varför, jag hoppas åtminstone att ni har det. Jag är jätte ledsen över detta och det är så svårt att spela glad då, även fast det är via en dator.

Men jag sitter just nu och gör mig iordning för jag ska till praoen vid 11. Jag vet inte hur länge jag blir där idag med tanke på att det är Valborg, men det skulle inte förvåna mig om dem höll kvar mig bara för att jävlas! Skönt folk det där, har haft en kul vecka. Ikväll är det Valborg, och det är ju alla små fjortisars debut helg. Ni vet när dem ska kröka och röka och kanske pöka också, jo jag har ju varit i den där sitsen. Fan vad C00L man var då! Man blev "full" på häxblandingar och sen kunde man vara helt nykter egentligen, man ville bara vara som alla andra helt enkelt. Allt för att kunna lägga upp ett test på bdb som innehöll typ frågan: Hur ofta dricker du alkohol och så svarade man typ: Iblaaaand. Så drack man en gång på ett halvår ;PppPppP. Oh boy, have I been there. En annan ska ju ut till Majbrasan och hänga som man gjorde typ 08. Jag vet vad ni tänker nu.. "hon är så tuff". Men jag vet! Fast seriöst då, ikväll blir det partey fast ett lugnt sådant för min del. Bara chilla lite, umgås ni vet. Jag längtar bara efter att få fixa mig sådär extra fint och sätta på mig min "outfit" för ikväll! Jag dör för den klänningen, den är så läcker.

Åh vilket otroligt oseriöst inlägg det blev men jag är hellre oseriös (för det är sådan jag är) än leker seriös och glad när jag inte är det. Då blir allting bara fake och sånt gillar vi inte!
Var dig själv, för alla andra är redan upptagna.



Det här då JAG: Josefin Strandberg. Fortsätt läsa min blogg, I KNOW YOU LÖV ME.