Ligger nyvaken i min säng denna lediga måndag! Hade ställt klockan inatt för att titta på supermånen, men jag stängde bara av och sov vidare. Lite irriterad på mig själv då det bara händer var 18-20 år. Men men!

Denna arbetshelg var över relativt snabbt. Jobbade fredag kväll och dag på lördagen. Sedan firade vi Maria som nyss fyllde 40 år i en lokal i Ösmo. Riktigt lyckad kväll där hennes leende syntes över lokalen hela tiden, precis så som det ska vara. Eftersom jag var nykter och chaufför åkte jag hem efter festen, orkade faktiskt inte ta mig ut med Emma och de andra. Så åkte hem och sov i tio timmar, snacka om att det behövdes! 

Jobbade kväll igår och nu är jag som sagt ledig idag. Får passa på att njuta för sedan är det jobb fram tills fredag d jag ska hinna med att träffa Mickis som kommer hem en sväng från Barcelona! 

Nu ska jag dock kliva upp ur sängen och ta mig an denna dag först. Träning och lunch med pappa står på schemat. Sedan städa ur min bil som snart ska säljas! Ikväll blir det ost och kex, längtar redan! 


Kommentera

Publiceras ej